dinsdag, augustus 04, 2020
 

Wervingsdag Gebo Tours

GeboTours20190925
Categorie
Algemeen
Datum
zaterdag 5 oktober 2019 09:00 - 16:00
Locatie
Gebo Tours - Den Hulst 134 – Nieuwleusen
Telefoon
0529-481234
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege het grote succes van vorig jaar houdt Gebo Tours voor de tweede keer een wervingsdag voor touringcarchauffeurs. Dat gebeurt op zaterdag 5 oktober. Tussen 9.00 en 16.00 uur is iedereen welkom die meer wil weten over dit aantrekkelijke en veelzijdige beroep.

Vorig jaar, eind september 2018, organiseerde de internationale touringcar-operator uit Nieuwleusen voor de eerste keer zo’n wervingsdag. Aanleiding was toen het ontstane tekort aan touringcarchauffeurs. Deze dag was een groot succes: zo’n 150 belangstellenden kwamen erop af en het leverde Gebo Tours de toen benodigde twintig chauffeurs op. Deze nieuwe collega’s rijden momenteel allemaal door het hele land en zelfs door heel Europa.

 

Maar omdat er altijd wel verloop is en Gebo Tours zich nog steeds ontwikkelt, is er behoefte aan nieuwe touringcarchauffeurs. Vandaar dat er op zaterdag 5 oktober opnieuw een wervingsdag wordt georganiseerd op het terrein van Gebo Tours, aan Den Hulst 134 in Nieuwleusen.

Iedereen die vrijblijvend meer wil weten over het vak van touringcarchauffeur kan tussen 9.00 en 16.00 uur informatie krijgen. Ook als je momenteel een heel ander beroep uitoefent, maar wel interesse hebt in het chauffeursvak, kun je langskomen. Gebo Tours heeft namelijk met haar Gebo Academy een geheel eigen opleiding met aanvullende cursussen en opleidingen met baangarantie. Gebo-chauffeurs en andere medewerkers kunnen op deze dag het nodige vertellen over het vak en hun ervaringen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden desgewenst onder begeleiding met een lesbus een stukje rondrijden en de informele sfeer van het bedrijf proeven.

 
 

Alle datums

  • zaterdag 5 oktober 2019 09:00 - 16:00