donderdag 21 februari 2019
MEC Muziek heeft leuke activiteiten
Kunst & Cultuur

Zaterdag 9 februari en Woensdag 13 februari, Creatief Cafe ´Toetsen en bellen´.
Een muzikale activiteit voor mensen die altijd al piano/keyboard hebben willen spelen of graag een keer kennismaken met het bespelen van dit instrument.

Kunst & Cultuur

Er is een mogelijkheid dat op een later tijdstip op een andere locatie een voorstelling in akoestische vorm wordt gerealiseerd. Hou hiervoor de website www.blueonline.nl in de gaten.

De brand kan nog net op tijd geblust worden in de Oostenrijkse Bike, Bed & Breakfast.
Kunst & Cultuur

Nieuwleusen: Vrijdagavond was de zaal van de Ontmoetingskerk tot de laatste stoel bezet. Alle bezoekers genoten van de belevenissen van de familie Bosmans en hun gasten in de Oostenrijkse Bike, Bed & Breakfast der Goldene Auspuff.

Kunst & Cultuur

Er staat voor zanggroep “Out of the Blue” in het nieuwe jaar een flinke uitdaging te wachten. Op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 maart presenteren zij de voorstelling “Movies&Musical Songs”, een veelbelovend concert met als overkoepelend thema “Liefde”, dat zal plaatsvinden in Theater “De Stoomfabriek” in Dalfsen.

Kunst & Cultuur

Dirigent, zangers en zangeressen van Zanggroep “Out of the Blue” starten op 20 augustus weer met de repetitieavonden. 

De komende weken zal de zanggroep extra repeteren  om de puntjes op de i te zetten en het jubileumjaar  eind oktober  feestelijk af te sluiten.