donderdag 21 februari 2019
Reacreatief Bridge in de Olmen
Evenementen

Bij voldoende belangstelling start op 8 maart a.s. een 2e groep recreatief Bridge. Deze zal wekelijks plaatsvinden op de vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de Olmen aan het Oosterveen te Nieuwleusen.

Bridge is een leuk kaartspel dat ook onder de noemer denksport geplaatst kan worden. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en goede samenwerking tussen partners.

Bingo in de Olmen
Evenementen

In februari zal de Bingo op donderdagavond, in de Olmen aan het Oosterveen 21, Nieuwleusen, niet op de gebruikelijke 3e maar op de 4e donderdagavond plaatsvinden.

Het zal dan plaatsvinden op 28 februari van 19.00 – 21.30 uur. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze Bingo-avond. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen.

Evenementen

Go4FAST organiseert op dinsdag 19 en woensdag 20 februari in de voorjaarsvakantie een zaalvoetbalkamp in Nieuwleusen. Het zaalvoetbalkamp wordt gehouden in De Spil te Nieuwleusen.

Ladies Night
Evenementen

Op maandag 11 maart 2019 om 19.00u wordt in Partycentrum De Deel een Ladies Night georganiseerd. Entree is €5,-.

Evenementen

Door middel van allerlei activiteiten en acties haalt Team JAN geld op voor de Stichting ALS. Deze stichting zet zich in voor de onderzoeken naar de ziekte ALS, daarnaast ondersteunen ze bij de zorg en begeleiding van ALS-patiënten.