donderdag, december 12, 2019
USV draait op volle toeren
Sport

Dankzij een bliksemstart had USV al na twintig minuten Oranje Zwart op een kansloze achterstand gezet. De razendsnelle Stefan Boers liep direct al de hele verdediging van de Wanneperveners omver en zijn voorzet was op maat voor Leon Kooiker (1-0). Die maakte even later ook de 2-0 toen hij groen licht kreeg van de scheids ondanks het vlagsignaal van de kant.

De Prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week
Sport

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

S.V. Nieuwleusen wint boeiend duel van Hoogeveen
Sport

De wedstrijd tegen Hoogeveen stond in het teken van de strijd om de tweede plek. Zowel S.V. Nieuwleusen als vv Hoogeveen gingen er vol voor, maar het was S.V. Nieuwleusen dat de winst wist te pakken in een zeer boeiende wedstrijd.

Flash Dames 1 laat een puntje liggen
Sport

Na de spannende 2-3 winst van vorige week en een fijne trainingsweek waren de dames helemaal klaar voor de wedstrijd tegen De Bevers. Flash stond voorafgaand aan de wedstrijd op een 2 plek en De Bevers op plek 12. Dit verschil betekende niet dat de dames van Flash de tegenstander mocht onderschatten, want elke streek derby kent zijn verrassingen!

S.V. Nieuwleusen  en hoofdtrainer Jeroen Elzinga verlengen contract
Sport

De voetbaltechnische commissie van S.V. Nieuwleusen en hoofdtrainer Jeroen Elzinga hebben het lopende contract met 2 jaar verlengd, tot de zomer van 2022. Beide partijen spreken daarmee het vertrouwen uit in de ingeslagen weg.